Контакт Инфо

Контакт информации

Улица 50-та Дивизија - 34

1000 Скопје

Македонија

  • Телефон: +389 02 3111 118
  • Мобилен:+389 71 331 286
  • Меил: tireodijagnostika@gmail.com
  • Веб: www.tireodijagnostika.com.mk