Пон: 14:00 - 20:00, Вто - Чет: 08:00 - 16:00
Јавете се на +389 71 331 286

Имате проблем со тироидна жлезда? Закажете консултација или преглед

Преку формата за закажување запишете го датумот кој Ви одговара и нашиот тим ќе ве контактира за достапност на истиот.

Закажи преглед

За Нас

ПЗУ Ординација по нуклеарна медицина ТИРЕОДИЈАГНОСТИКА е специјалистичка ординација од областа на тироидеологијата.

Носител на дејноста е Д-р Татјана Јосифовска, специјалист по нуклеарна медицина со 34-годишно искуство во областа на тироидеологијата.

Краток историјат за работното искуство на Д-р Татјана Јосифовска.

  • 1990 - 2008 вработена на Институт за патофизологија и нуклеарна медицина.
  • 2008 - 2014 вработена во ПЗУ Тиреомедика.
  • 2014 - отворање на сопствена ПЗУ ординација ТИРЕОДИЈАГНОСТИКА.

Во мај 2014, на своја иницијатива Д-р Татјана Јосифовска, ја основа ПЗУ ординацијата по нуклеарна медицина ТИРЕОДИЈАГНОСТИКА, која се наоѓа во близина Државната Болница, на адреса: ул. 50-та Дивизија - 34, Скопје, Македонија.

Доктор специјалист по нуклеарна медицина.

Години искуство во областа на тироидеологијата

Години сопствена ПЗУ Ординација по нуклеарна медицина

Сертификати, признанија, дипломи во областа на нуклеарната медицина

Закажи консултација/преглед

Преку формата за закажување запишете го датумот кој Ви одговара и нашиот тим ќе ве контактира за достапност на истиот.

Loading
Вашaта порака е испратена. Ви благодариме!

Контакт

Адреса

Ул. 50-та Дивизија 34, Скопје

Е-пошта


tireodijagnostika@gmail.com

Телефон:

02 3 111 118
071 331 286

Loading
Вашaта порака е испратена. Ви благодариме!